In de zomervakantie kan de sprokkeltocht Gallowayroute op alle dagen tijdens de winkelopeningstijden (di t/m za 10.30-16.30 uur) gedaan worden, wel eerst opgeven via mail (info@kitschenkoekje.nl). Dit kan gecombineerd worden met een bakje fruit en bloemen plukken (indien aanwezig).

Workshop mozaïeken

We gaan mozaïeken! 

Bijvoorbeeld met een unicorn, beer, konijn of dolfijn. Data: in overleg, vanaf 5 personen.

Voor € 15,00 per persoon maak je een mooi kunstwerk.

DIY workshop pakketten mozaïeken

We hebben weer DIY mozaïek pakketten, met een unicorn, beer, konijn of tulp. Voor € 15,00 per pakket (2 voor € 27,50).

Eerst even reserveren via info@kitschenkoekjes.n

Bloemen plukken en vaas pimpen

In de zomer hebben zomerbloemen in de pluktuin! Dan geven we weer workshops bloemen plukken en eigen vaas pimpen!  Kosten 15,- per kind (volwassene erbij? dan 2,50 extra).  In de zomervakantie kun je met een groepje vanaf 6 personen een datum plannen. We hebben ook DIY pakketten! Opgeven via info@kitschenkoekjes.nl.

Sprokkeltocht Gallowayroute

Tijdens deze wandeling gecombineerd met een sprokkelstop (zoek de picknicktas) vindt je met een routekaart de weg, tel onze Galloway runderen, en pluk na de sprokkeltocht zelf een bosje bloemen. Als er geen bloemen of fruit te plukken is, mag een potje Duvelshofke jam/bakje fruit uit de winkel uitgezocht worden!

Wie houdt er niet van een stevige wandeling over vergeten boerenpaden? Met een routekaart en wat aanwijzingen vindt u de weg door dit mooie stukje Twente. Onderweg staat op een beschut plekje een paar hapjes en drankjes, verstopt in een tas (die nog wel gevonden moet worden!).

De prijs: € 12.50 per persoon vanaf 12 jaar, kinderen 6,25 pp vanaf van 4-11 jaar en onder de 4 jaar gratis. 

Dinsdag t/m zaterdag 10.30 – 16.30 uur.