Activiteiten momenteel:
* Op 1 oktober 's avonds tapasplank branden op inschrijving!
* Op zaterdag 16 oktober open dag met mini-workshops!
* In de herfstvakantie diverse workshops zoals pompoen pimpen.
Eerst even aanmelden via info@kitschenkoekjes.nl

Workshop tapasplank branden 1 oktober 19.30-22.00

tapasplank 1

Tijdens deze workshop gaan we een houten plank bewerken met een houtbrander, geheel in jouw stijl. Een pakkende tekst, een mooie bloemenprint of geometrische lijnen en figuren; er is van alles mogelijk. Samen met een wit schaaltje naar keuze, dat je ook kan decoreren, wordt het een perfect borrel setje.

Er zijn genoeg voorbeelden aanwezig om uit te kiezen, heb je een tekst of een afbeelding die je graag op een plank terug wil zien laat ons dat van te voren dan weten, wij zorgen er dan voor dat er een voorbeeld aanwezig is. 

De kosten zijn inclusief materiaal, koffie, thee en lekkers verzorgd door Nathalie van Fruitboerderij ’t Duvelshofke. 
(de workshop gaat door bij minimaal zes deelnemers)

Opgeven? Kan met onderstaande link

Tapasplank | Mint & Puur (mintenpuur.nl)

Sprokkeltocht Gallowayroute

Tijdens deze wandeling gecombineerd met een sprokkelstop (zoek de picknicktas) vindt je met een routekaart de weg, tel onze Galloway runderen, en pluk na de sprokkeltocht zelf een bakje fruit!

Wie houdt er niet van een stevige wandeling over vergeten boerenpaden? Met een routekaart en wat aanwijzingen vindt u de weg door dit mooie stukje Twente. Onderweg staat op een beschut plekje een paar hapjes en drankjes, verstopt in een tas (die nog wel gevonden moet worden!).

De prijs: € 7.50 per persoon vanaf 12 jaar, kinderen 5,- pp vanaf 2 jaar.

DIY workshop pakketten mozaïeken en chocolade

We hebben weer een nieuwe voorraad chocolade DIY-workshop pakketten binnen! Superleuke activiteit en een heerlijke beloning. Met de workshopboxen kun je thuis aan de slag met het maken en versieren van heerlijke chocolade en wanneer ze klaar zijn dan kun je genieten van je eigen creaties. We hebben volwassenen (17,50) – en kinderpakketten (7,50) op voorraad met ingrediënten en uitgebreide beschrijving.

Ook hebben we DIY mozaïek pakketten, met een unicorn, beer, konijn of tulp. Voor € 15,00 per pakket (2 voor € 27,50)

Bloemen plukken en vaas pimpen

We hebben weer zomerbloemen in de pluktuin! Daarom geven we weer workshops bloemen plukken en eigen vaas pimpen!  Kosten 15,- per kind (volwassene erbij? dan 2,50 extra). Wil je liever de vaas thuis pimpen? Dan kun je bloemen plukken en een DIY pakket meenemen voor 12,50! Opgeven via info@kitschenkoekjes.