Activiteiten momenteel:
* Flessentuin op inschrijving (vanaf 1 persoon) op zaterdag 13 november.
Eerst even aanmelden via info@kitschenkoekjes.nl

Flessentuin maken (ecosysteem) op 13 november (13.30uur)

Ben jij gek op planten? Maar gaan ze bij jou ook zo snel dood? Vergeet je ze water te geven? Kom dan naar deze workshop want dit ecosysteem regelt zichzelf. Superhandig!

Tijdens deze workshop maak je je eigen 5 liter flessentuin, een mini-ecosysteem die zichzelf voorziet en die dus (bijna) geen verzorging nodig heeft. De plantjes in de fles voorzien zichzelf, gaaf toch?

De plantjes moeten door de smalle hals van de fles naar binnen. Hoe dit werkt?

Dat leer je tijdens deze workshop!

Kosten 39,95 per persoon, incl. een hapje en drankje. Duurt ongeveer 2 uur. Opgeven:  mail naar  info@kitschenkoekjes.nl, vol = vol . Je kunt je al met 1 persoon aanmelden, het gaat door vanaf 6 personen.

DIY workshop pakketten mozaïeken en chocolade

We hebben weer een nieuwe voorraad chocolade DIY-workshop pakketten binnen! Superleuke activiteit en een heerlijke beloning. Met de workshopboxen kun je thuis aan de slag met het maken en versieren van heerlijke chocolade en wanneer ze klaar zijn dan kun je genieten van je eigen creaties. We hebben volwassenen (17,50) – en kinderpakketten (7,50) op voorraad met ingrediënten en uitgebreide beschrijving.

Ook hebben we DIY mozaïek pakketten, met een unicorn, beer, konijn of tulp. Voor € 15,00 per pakket (2 voor € 27,50)

Bloemen plukken en vaas pimpen

We hebben weer zomerbloemen in de pluktuin! Daarom geven we weer workshops bloemen plukken en eigen vaas pimpen!  Kosten 15,- per kind (volwassene erbij? dan 2,50 extra). Wil je liever de vaas thuis pimpen? Dan kun je bloemen plukken en een DIY pakket meenemen voor 12,50! Opgeven via info@kitschenkoekjes.

Sprokkeltocht Gallowayroute

Tijdens deze wandeling gecombineerd met een sprokkelstop (zoek de picknicktas) vindt je met een routekaart de weg, tel onze Galloway runderen, en pluk na de sprokkeltocht zelf een bakje fruit. Als er geen fruit te plukken is, mag een potje Duvelshofke jam uit de winkel uitgezocht worden!

Wie houdt er niet van een stevige wandeling over vergeten boerenpaden? Met een routekaart en wat aanwijzingen vindt u de weg door dit mooie stukje Twente. Onderweg staat op een beschut plekje een paar hapjes en drankjes, verstopt in een tas (die nog wel gevonden moet worden!).

De prijs: € 7.50 per persoon vanaf 12 jaar, kinderen 5,- pp vanaf 2 jaar.