Activiteiten momenteel: Naast doe-het-thuis pakketten en buitenactiviteiten kunnen we weer de eerste groepsworkshops plannen. Eerst even aanmelden via info@kitschenkoekjes.nl

Workshop stippen (basis)

Op donderdagavond 1 juli leert Loes van Mint&Puur je op een vlakke witte ondergrond de kunst en de technieken van het stippen. Welke kleuren geven het beste resultaat? En welke compositie kies je bij de vorm van je gekozen porselein? 

Aan het einde van de workshop neem je je eigen unieke exemplaar mee naar huis. De kosten (32,50) zijn inclusief materiaal, koffie, thee, sap en lekkers verzorgd door Nathalie van Fruitboerderij ’t Duvelshofke.

(de workshop gaat door bij minimaal zes deelnemers)

 

Sprokkeltocht Gallowayroute

Tijdens deze wandeling gecombineerd met een sprokkelstop (zoek de picknicktas) vindt je met een routekaart de weg, tel onze Galloway runderen, en neem na de sprokkeltocht een bak aardbeien mee!

Wie houdt er niet van een stevige wandeling over vergeten boerenpaden? Met een routekaart en wat aanwijzingen vindt u de weg door dit mooie stukje Twente. Onderweg staat op een beschut plekje een paar hapjes en drankjes, verstopt in een tas (die nog wel gevonden moet worden!).

De prijs: € 7.50 per persoon vanaf 12 jaar, kinderen 5,- pp vanaf 2 jaar.

DIY workshop pakketten mozaïeken

 

Ook hebben we DIY mozaïek pakketten, met een unicorn, beer, konijn of tulp. Voor € 12,50 per pakket (2 voor € 23,-)

Chocolade workshoppakketten

We hebben weer een nieuwe voorraad chocolade DIY-workshop pakketten binnen! Superleuke activiteit en een heerlijke beloning. Met de workshopboxen kun je thuis aan de slag met het maken en versieren van heerlijke chocolade en wanneer ze klaar zijn dan kun je genieten van je eigen creaties. We hebben volwassenen (17,50) – en kinderpakketten (7,50) op voorraad met ingrediënten en uitgebreide beschrijving.