Na aankomst beginnen we met een kopje verse koffie of thee met iets lekkers. Daarna laten we u, als het weer het toelaat, in een korte rondleiding de kwekerij zien, in de winter of met slecht weer door middel van een uitleg/presentatie.

Vervolgens gaan we eerst iets vertellen over het zelf maken van likeur of jam, daarna gaan we zelf aan de slag. Tijdens het seizoen gaan we fruit plukken dat op dat moment rijp aan de struiken zit. Buiten het seizoen, als het donker is of bij slecht weer hebben wij altijd voldoende ingevroren fruit op voorraad. U maakt het fruit zelf klaar. Daarna maken we de jam of likeur. 

Ondertussen en/of na het maken gaat u lekkere (huisgemaakte) likeuren, wijnen en sapjes om te proeven, vergezeld door heerlijke bijpassende hapjes, zoals kaas, worst, brood met tapenade en iets warms.

Duur

2 – 2,5 uur

Kosten

€ 29,50 per deelnemer voor jam maken

€ 32,50 per deelnemer voor likeur maken

Groepsgrootte

Minimaal 6 personen

Maximaal 12 personen