Picknick in de fruittuin

In onze fruit- en bloementuin hebben we leuke plekjes om lekker te picknicken tussen fruit, bloemen en de koeien.

Wij bieden verzorgde picknickmanden met (Twentse) streekproducten uit onze Landwinkel aan, vanaf 14,50 per persoon. 

Laat je wensen horen en wij zullen er iets moois van maken!

Heerlijke lunch met streekproducten

Tijd om even bij te komen voor of na de workshop of evt. vergadering tijdens de lunch. We gebruiken hiervoor veel streekproducten en cateraars uit Oldenzaal of Twente. Denk bijvoorbeeld aan een broodjeslunch  incl. melk, sapjes, soep en fruit.

Uiteraard is dit uit te breiden met salades, een smoothie, hartige taart etc. Prijs is vanaf 16,50 per persoon.

High tea en high wine

Maak jullie workshop compleet met heerlijke verse lekkernijen. De high tea bestaat uit 3 zoete, en 3 hartige zelfgemaakte creaties en een sapje, met uiteraard volop verse koffie en thee. We maken veel zelf, maar kunnen afhankelijk van de wensen ook samenwerken met lokale cateraars. De hightea is te boeken vanaf 6 personen en kost 21,50 per persoon.

Tijdens de high wine krijgt u een aperitief en drie biologische wijnen te proeven, vergezeld met een etagère met daarop lekkere streekhapjes. Bijvoorbeeld een boerenkaasbord met lekkere twentse mosterd en andere lekkere dipjes. Verder serveren we quiche,  boeren- en/of stokbrood met tapenade e.d. De high wine is te boeken vanaf 6 personen en kost 23,50 per persoon.

Wij proberen altijd seizoensgebonden lekkernijen te maken en daarnaast werken wij zoveel mogelijk met onze eigen (fruit) producten. Zowel de high tea als high wine is alleen te boeken in combinatie met een workshop.

Wandel- en fietsroutes

We zijn aangesloten bij verschillende routenetwerken, zoals Route.nl, die een aantal mooie routes heeft ontwikkeld. Ook de VVV Oldenzaal heeft een paar leuke routes door het Twentse landschap waar wij als adres worden aangedaan. 

Zelf hebben we een leuke sprokkeltocht (ca 3,5 km ontwikkeld die loopt langs de verschillende weides waar onze Galloway-koeien lopen. Een leuke combinatie: een creatieve workshop  met een stevige wandeling!